perjantai 28. lokakuuta 2011

Tervetuloa blogiimme!

Edustamme Kanta-Hämeen alueella toimivaa, ekotehokkaita toimintatapoja ja käytäntöjä sekä cleantech alan liike- ja innovaatiotoimintaa edistävää hanketta. Meidän tarkoituksenamme on osaltamme osoittaa, että ympäristöystävälliset toimintatavat ja taloudelliset hyödyt eivät sulje toisiaan pois. Vaan nimenomaan päinvastoin: niin yksittäinen kuluttaja, julkisyhteisö, yritys, kuin koko kansantalouskin voivat hyötyä erilaisista, suuremmista tai pienemmistä ekotehokkuutta parantavista toimenpiteistä.

Tietenkään tämä ei ole sinänsä mitään uutta. Tarkoituksemme onkin tässä blogissa kertoa, minkälaisissa toimenpiteissä juuri me olemme olleet mukana. Lisäksi pyrimme säännöllisesti julkaisemaan alan asiantuntijoiden kirjoittamia ”vieraskynä” –kirjoituksia sekä omia kirjoituksiamme asumisen ja yritystoiminnan ekotehokkuudesta sekä ympäristöalan liiketoiminnasta yleisellä tasolla.

Löydät sivustolta myös taustatietoa toiminnastamme ja siitä, miten voimme olla mukana edistämässä juuri Sinun asumisen laatua tai yritystoiminnan kannattavuutta. Ekotehokkuuden ohella.

Haluamme viestittää tekemisistämme nimenomaan blogin keinoin: avoimesti, vuorovaikutteisesti, vapaamuotoisesti – miksei humoristisestikin. Toivotamme Sinut tervetulleeksi lukemaan ja kommentoimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti