keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Tietosuojapaperin keräystempaus Riihimäellä 21.1.2012 ja Hämeenlinnassa 28.1.2012

Lauantaina 21.1.2012 ja 28.1.2012 Safe Rec Oy järjestää yhteistyössä K-EASY-hankkeen kanssa tietosuojapapereiden keräystempauksen. Tempaus järjestetään ensin (21.1.) Riihimäellä, K-Citymarketin pihassa (Merkoksenkatu 5). Seuraava paikka on Hämeenlinna, Tiiriön K-Citymarketin piha (Katsastusmiehentie 6).  Safe Rec – Turvakeräys on molempina päivinä käynnissä klo 11–15. Paikalle voi tuoda luottamuksellisia papereita (vanhoja verokortteja, tiliotteita, palkkakuitteja ym.). Paikan päällä paperimäärä punnitaan, jonka mukaan paperin asianmukaisesta hävityksestä peritään pieni maksu. Lasku lähetetään jälkikäteen, mutta tietoturvasitoumuksen saa mukaansa heti.

Paperi tuhotaan silppuamalla Safe Rec Oy:n tuhouslaitoksella siten, että tiedon kokoaminen jälkeenpäin on mahdotonta. Paperisilppu toimitetaan eteenpäin pehmopaperin raaka-aineeksi.

Yksityisasiakkaiden lisäksi pienyrittäjät ovat tervetulleita! Suurista paperieristä (enintään 100 kg paperia) toivotaan ilmoitusta jo etukäteen.

Luottamuksellisten papereiden lisäksi tempaukseen voi tuoda käytöstä poistetut muistitikut, muistikortit, CD-/DVD-levyt ja kiintolevyt.

Ilmoitukset suurista paperieristä ja kysymykset tempauksesta voi kertoa osoitteessa www.saferec.fi.

Tervetuloa käymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti